99,3% betrouwbaar

99,3% betrouwbaar

Al in 1983 zag Dr. Hubertus Rechberg het potentieel van natuurlijke gezinsplanning (NFP). In samenwerking met experts op het gebied van geneeskunde, IT en design ontwikkelde hij de eerste vruchtbaarheidsmonitor: Baby-Comp. Een apparaat dat een nauwkeurige temperatuursensor combineert met een zakcomputer die in staat is om betrouwbare voorspellingen te doen over vruchtbare en onvruchtbare periodes.

De nieuwste versie van Lady-Comp werd gelanceerd in februari 2021 met een nieuw design en nieuwe functies. Door de resultaten van 35 jaar onderzoek te combineren, biedt Lady-Comp 99,3% nauwkeurigheid in het aangeven van groene (onvruchtbare) dagen. Zelfs vandaag de dag is de Lady-Comp het onderwerp van constant onderzoek en ontwikkeling voor toekomstige generaties.

Klinische studies
Deskundigenadvies
Onze geschiedenis

Certifié EN ISO 10993

Veiligheid

Onze toestellen worden met de grootste zorg geproduceerd. Elk toestel ondergaat vóór de levering meerdere kwaliteitscontroles.

De kwaliteitsnorm voor alle handelsprocedures van onze fabrikant Valley Electronics wordt regelmatig doorgelicht door interne en externe deskundigen. Als specialist en belangrijkste fabrikant van vruchtbaarheidscomputers zijn onderzoek & ontwikkeling een prioriteit voor ons. Onze producten worden regelmatig herzien en bijgewerkt.

Alle plastic dat in de toestellen wordt gebruikt, werd getest op de biologische compatibiliteit en beantwoorden aan de vereisten van het Duitse instituut voor normering (EN ISO 10993-1, EN ISO 10993-5 en EN ISO 10993-18).