99,3% betrouwbaar

99,3% betrouwbaar

Lady-Comp is eeuwenoude kennis gecombineerd met moderne medische technologie. Generaties van vruchtbaarheidsexpertise in één apparaat. Het begeleidt dagelijkse vruchtbaarheidskeuzes, hormoonvrij, natuurlijk en efficiënt.

Dankzij een intelligent algoritme dat gebaseerd is op meer dan 35 jaar onderzoek en meer dan tien miljoen geëvalueerde cycli, kan Lady-Comp met een nauwkeurigheid van 99,3%1 onvruchtbare dagen bepalen - in slechts enkele seconden. Het beste is dat Lady-Comp 100% natuurlijk werkt en zelfs onregelmatige cycli en schommelingen kan detecteren en tolereren.

Klinische studies
Deskundigenadvies
Onze geschiedenis

Certifié EN ISO 10993

Veiligheid

Onze toestellen worden met de grootste zorg geproduceerd. Elk toestel ondergaat vóór de levering meerdere kwaliteitscontroles.

De kwaliteitsnorm voor alle handelsprocedures van onze fabrikant Valley Electronics wordt regelmatig doorgelicht door interne en externe deskundigen. Als specialist en belangrijkste fabrikant van vruchtbaarheidscomputers zijn onderzoek & ontwikkeling een prioriteit voor ons. Onze producten worden regelmatig herzien en bijgewerkt.

Alle plastic dat in de toestellen wordt gebruikt, werd getest op de biologische compatibiliteit en beantwoorden aan de vereisten van het Duitse instituut voor normering (EN ISO 10993-1, EN ISO 10993-5 en EN ISO 10993-18).