Dorothee Struck - Gyneacoloog en natuurgeneeskundig arts

"De Lady-Comp heef een slim algorime waardoor hij veel verschillende en ook onregelmatige cycli betrouwbaar kan herkennen. Hij maakt hierbij niet alleen gebruik van meer dan 5 miljoen cycli van tienduizenden vrouwen, maar vergelijk ook elke meting met de reeds opgenomen gegevens van de gebruikster. Het algoritme is in de afgelopen jaren ook steeds nauwkeuriger geworden. Het analyseren van het cervixslijm is hierbij niet nodig, omdat deze verfijnde methode de vruchtbaarheid exact kan uitrekenen op basis van temperatuur. De computers zijn tussen de 99-100% betrouwbaar en uiteraard heb je niets met hormonen en bijwerkingen te maken."

Anticonceptie zonder hormonen - Alternatieven voor Pil & Co.

Dr. Andreas Marx

"Verschillende klinische onderzoeken die in vooraanstaande kranten werden gepubliceerd, dragen tastbaar bewijs aan van de contraceptieve efficiëntie en de veiligheid van de vruchtbaarheidscomputers van Valley Electronics. Alle onderzoeken en studies werden onafhankelijk gevoerd. Geen enkele van de deelnemers kreeg een financiële compensatie of onderhield een band met fabrikant Valley Electronics."

Dr. Dorothee Bachhofer

Dorothée is een expert in de natuurlijke controle van de menstruatiecyclus. Ze schreef haar eindwerk over de natuurlijke manieren van gezinsplanning en kent alles van Lady-Comp en Pearly. Zij is huisarts en homeopaat gespecialiseerd in natuurlijke genezing.

Prof. dr. Henri Joyeux

Henri Joyeux is een vooraanstaand universiteitsprofessor en voormalig hospitaalarts gespecialiseerd in spijsverteringschirurgie en kanker. Het is een graag geziene spreker op conferenties en schreef het boek "La pilule contraceptive : dangers, alternatives" (De anticonceptiepil: gevaren, alternatieven) dat het leven van vele vrouwen veranderde. Professor Joyeux stelt zijn talent en tijd ten dienste van de maatschappij om een gezonde manier van leven en een harmonieus gezinsleven te ondersteunen.

Gezondheidsprincipes (Frans)

Gynaecoloog Anne-Mieke Omtzigt

"Het is zo belangrijk dat vrouwen hun natuurlijke cyclus leren kennen". Anne-Mieke is positief over de LadyComp. "Het brengt vrouwen dichter bij hun lichaam. Ik stimuleer dat vrouwen meer over hun lichaam te weten komen".

vrouwenklinieken.nl

Dr. Gio Meijer

“Natuurlijke controle van je cyclus is eigenlijk heel erg praktisch omdat je dan door je leven heen eigenlijk in iedere fase dan gebruik kan maken. Je weet wanneer je vruchtbaar bent, wanneer je onvruchtbaar bent, je leert je lichaam kennen, je ziet hoe je cyclus en je lichaam veranderen. Je borst veranderingen, je slijmvlies verandert. Voor alle mensen die hun lichaam niet onnodig extra willen belasten is Lady-Comp een heel prachtig product. Maar als je echt bewust wordt wat hormonen in je lijf doen en dat het een onnodige toxische belasting is dan kan het zinvol zijn om verder te kijken."

Ontdek haar interview

Verklaring van de Gynaecologische Vereniging van Polen

"Computeranalyse van de vrouwelijke cycli in combinatie met meting van de basale lichaamstemperatuur heeft een eenvoudige manier opgeleverd om veranderingen in de cyclus van vrouwen te volgen, waardoor vervolgens een effectieve toepassing van natuurlijke gezinsplanning voor contraceptieve doeleinden mogelijk wordt. Lady-Comp, Baby-Comp en Pearl - medische hulpmiddelen voor een zeer nauwkeurige controle van vruchtbare en niet-vruchtbare dagen op basis van dagelijkse temperatuurmetingen (Pearl-index 0,6-0,7). Elk apparaat maakt gebruik van verfijnde statistische verzamelmethoden, alsmede van een uitgebreide database die wordt gegenereerd door de waarneming van BBT-variaties. Gebaseerd op meer dan 1 miljoen cycli gedurende 25 jaar productie."

Download de verklaring studie (Engels)

Prof. G. Freundl

"In een retrospectief klinisch onderzoek werd het systeem getest als een anticonceptiemiddel. In totaal namen 648 vrouwen uit Duitsland en Zwitserland deel: 597 vrouwen met een gebruik van 10.275 maanden gebruikten het hulpmiddel voor anticonceptie. Er werden 33 ongeplande zwangerschappen vastgesteld, wat resulteerde in een totale zwangerschapsgraad van 3,8 in de doeltreffendheid van het Pearl Index-gebruik. Er waren zes methode-gerelateerde zwangerschappen, wat resulteerde in een Pearl-index van 0,7."

Download de studie (Engels)
Online bekijken (Engels)

Nathalie Noël, naturopaat

Nathalie is een lieve en uitstekende naturopaat! Zij volgde haar opleiding in Parijs en biedt haar patiënten altijd een luisterend oor, die vol lof over haar praten. In haar praktijk Nat'Bien Etre begeleidt ze vrouwen naar een gezond en evenwichtig leven. Nahalie Noël zet zich actief voor de sociale bescherming in en draagt dankzij haar enthousiasme bij aan het veranderen van een vastgeroeste manier van denken.

Anticonceptie, conceptie en natuurgeneeskunde (Frans)

Pauline, geeft gezondheidsadvies

Pauline is een jonge getalenteerde YouTuber en schrijft de blog Douce Frugalité. Gezond en veganistisch eten, fitness, lopen en fietsen zijn haar passie. Haar sobere en minimalistische manier van leven motiveerde duizenden mensen om voor een meer natuurlijke en milieubewuste manier van leven te kiezen. Pauline baant met haar video's de weg naar een meer menselijke manier van leven.

Zachte soberheid (Frans)

Fabienne Beguerie, naturopaat

Fabienne behaalde haar diploma natuurgeneeskunde aan de Fédération Française de Naturopathie en volgde een opleiding aan het Institut Supérieur de Naturopathie de Paris (ISUPNAT). Fabienne Beguerie schreef een compleet en duidelijk boek over de verschillende manieren om een zwangerschap te voorkomen. De pil, het spiraaltje, het hormoonstaafje enz. worden objectief beschreven met hun voor- en nadelen.

Welk voorbehoedsmiddel moet ik kiezen? (Frans)

Megan Elisabeth, YouTuber

Megan Elizabeth deelt haar liefde voor gezonde voeding op een eenvoudige en authentieke manier. Ze legde een lange weg af naar gezondheid en is het levende bewijs dat iedereen zijn welzijn in de hand kan nemen. Haar verhaal en persoonlijkheid en de kennis en ervaring die ze deelt, maken van deze jonge vrouw een ongelofelijke bron van inspiratie!

Elisabeth Couture, therapeutisch masseur

Elisabeth is gepassioneerd door gezonde en veganistische voeding en is erg begaan met het milieu. Ze is gespecialiseerd in Zero Waste en maakt in haar dagelijkse leven milieuvriendelijke keuzes. Authentiek en naturel als ze is, deelt ze op haar YouTubekanaal talloze tips en tutorials.

YouTube
Blog

Ana Garcia, moederschapsadviseur en YouTuber

Ana Garcia is moeder van een zoontje en staat helemaal achter natuurlijk ouderschap. Elke dag post ze video's op haar YouTubekanaal over borstvoeding, moeder zijn, seks en zwangerschap. Ana wil met haar video's alle vrouwen inspireren die hun baby op een natuurlijke manier borstvoeding willen geven.

How I track my cycles (Engels)

Caroline Nagel, medeoprichtster van de Amazons Parisiennes

Gepassioneerd door antropologie en de link tussen lichaam en geest, gebruikt Caroline haar tijd om anderen te helen via haar stem, haar handen of met de rijkdom die de aarde ons biedt (planten, kristallen, bloemen). Haar favoriete kunst is elegantie, houding en postuur. Een vrouw die ervan houdt anderen te steunen en hen te helpen schitteren, dit is de oorsprong van hun collectief Les Amazones Parisiennes.

Ze testen momenteel onze cycluscomputers (Frans)

Doula, zwangerschapscoach

Moeder van 4 kinderen, Doula is gepassioneerd over moederschap en gezondheidsvoeding. In 2021 zal zij haar droom waarmaken met een opleiding van 18 maanden in de kraamhulp. Autodidact en gepassioneerd, ze is opgeleid in geweldloze communicatie, fysiologie van de bevalling, borstvoeding, natuurgeneeskunde, positieve opvoeding, babywearing...

Ze testte de Lady-Comp (Frans)