quote-left.pngUw product Lady-Comp redde mijn relatie

"Uw product Lady-Comp heeft mijn relatie en mijn gezondheid gered. Bij elk hormonaal voorbehoedsmiddel had ik vreselijke bijwerkingen die mijn gevoelsleven verstoorden: stemmingsstoornissen, verminderd libido, spijsverteringsproblemen en, vooral, steeds terugkerende intieme problemen.

Ik gebruik deze cycluscomputer nu zes maanden en de veranderingen zijn spectaculair. Een hoog libido, een onberispelijke intieme flora. Wat een mooie momenten met mijn jarenlange partner. Het is alsof we een periode van gepassioneerde liefde herbeleven. Ook hij is erg blij met Lady-Comp, omdat condooms niet meer systematisch worden gebruikt, omdat we ze op "groene" dagen kunnen missen. En hij heeft nooit gebruik gemaakt van de periodes dat ik aan de pil was, omdat hij zag dat ik leed onder de bijwerkingen.

Mijn seksuoloog heeft me nog nooit in zo'n goede vorm gezien en heeft me om meer informatie over uw producten gevraagd omdat veel patiënten in zijn praktijk problemen hebben die resistent zijn tegen elke therapie vanwege de hormonen. Misschien kan niet iedereen het zich veroorloven om uw apparaten te kopen. Het is echter een geweldige langetermijninvestering, omdat ik geen geld meer hoef uit te geven aan een veelheid van gezondheidsproblemen die ik had met hormonen.

Hartelijk dank aan allen die dit apparaat in België mogelijk hebben gemaakt, want het heeft duidelijk mijn leven gered. U verdient het om bekender te worden!"

Dankbericht van Stéphanie - Gebruiker in België

quote-left.pngBetrouwbare en gebruiksvriendelijke methode

"Dit is de eerste keer dat ik vertrouwen heb in mijn anticonceptiemethode! Zeer beschikbare en responsieve counselors, een apparaat dat natuurlijke anticonceptie mogelijk maakt zonder urenlang dagen te hoeven tellen, cyclusvergelijkingen, enz ... Het gebruik is eenvoudig en betrouwbaar.

Het meeste dat ik niet heb gevonden met andere anticonceptie: meneer voelt zich bezorgd, hij begrijpt mijn cyclus, hij weet hoe hij het apparaat moet raadplegen en gebruiken zonder mij, en hij heeft vertrouwen (een man kan nauwelijks een zicht hebben op het nemen van de pil door zijn partner of de effectiviteit van een spiraaltje, als hij weet of er onbeschermde geslachtsgemeenschap is geweest op een rode dag!), geeft het beide partners kracht en dat is geweldig!

Voor degenen die al getraind zijn in natuurlijke methoden, ik weet niet of dit apparaat een grote toegevoegde waarde heeft, ik denk dat het apparaat minder nauwkeurig is dan een volledig symptothermische type methode, dus we hebben meer "rode dagen" omdat zodra als het apparaat" aarzelt "geeft het voorzichtigheid een vruchtbare dag aan ... Het grote voordeel dat ik daar zie, is dat je geen fout kunt maken door te analyseren, het apparaat doet het voor ons, en dat we tijd besparen.

Aandacht voor degenen die een "originele" manier van leven hebben, het apparaat vereist systematisch een wake-up call op hetzelfde tijdslot (3 uur tijdvak) met minimaal 5 uur geslapen. Hiermee moet rekening worden gehouden omdat het niet compatibel is met aanwezigheidsdienst of tijden in 3-8."

Gebruiker in Frankrijk - Trustpilot review

quote-left.pngEen van de beste aankopen ooit geweest!!!

Gebruiker in België – Facebook review


quote-left.pngPerfect betrouwbaar bij correct gebruikt

"Perfect betrouwbaar als het correct wordt gebruikt, het biedt revolutionaire natuurlijke anticonceptie."

Gebruiker in Frankrijk - Trustpilot review

quote-left.pngGebruiker veroverd!

"Als gebruiker voor vele jaren, ben ik volledig tevreden met Lady-Comp, gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen, de klantenservice en andere gebruikers op sociale netwerken zijn er altijd om ons te helpen als we een vraag of twijfel hebben.

Ja, de prijs is een beetje duur maar het is de moeite waard, al 6 jaar en geen enkel probleem om aangifte te doen, ik heb mijn kinderen gekregen op basis van de gegevens die het mij toonde en ik heb geen enkele geboorte gehad toen ik de geboorte wilde spreiden. Echt een apparaat dat de moeite waard is."

Gebruiker in Frankrijk - Trustpilot review

quote-left.pngMijn partner en ik zijn verheugd

"Ik ben 20 jaar oud en gebruik Lady-Comp. Na 9 cyclussen van gebruik, is er geen zwangerschap in zicht! Mijn partner en ik zijn opgetogen. Gebruiksvriendelijk, ergonomisch en intuïtief. De gebruiksaanwijzing is volledig en duidelijk, en de klantendienst is attent en reageert snel. Ik beveel het ten zeerste aan!"

Gebruiker in Frankrijk - Trustpilot review

quote-left.pngIk voel de positieve effecten van deze methode

"Sinds ik Lady-Comp gebruik, en na een lange periode van pilgebruik, leer ik mijn lichaam kennen en voel ik de positieve en natuurlijke effecten van deze methode."

Gebruiker in Frankrijk - Lady-Comp.fr

quote-left.pngHet heeft mijn relatie verbeterd

"De monitor werkt zeer goed als hormoonvrij voorbehoedsmiddel, en ik heb het aan velen aanbevolen. Het duurde echter even voordat het apparaat mijn cyclus leerde kennen, en in het begin was het lage aantal groene dagen frustrerend. Na regelmatig en langer gebruik, werden de groene dagen talrijker. Het enige minpuntje was dat ik het apparaat nog niet lang had. Ik ben erg blij met mijn computer, hij heeft zowel mijn levenskwaliteit als mijn relatie verbeterd."

Gebruiker in Zweden – Naturafemme.se

quote-left.pngIk voel het verschil in mijn lichaam

"Ik ben zeer tevreden over Lady-Comp! In het begin vond ik het moeilijk om de vruchtbaarheidsvoorspellingen van de monitor te vertrouwen, maar ik gebruikte ook vruchtbaarheidsprogramma's op het internet om de controle van mijn temperaturen over te nemen. Naarmate mijn kennis van mijn eigen cyclus toenam, werd het voor mij gemakkelijker om te vertrouwen op de prognose van de Lady-Comp voor mijn vruchtbaarheid. Ik zal nooit meer teruggaan naar hormonale voorbehoedsmiddelen, want de monitor is gemakkelijk te gebruiken, en ik voel het verschil in mijn lichaam, zowel geestelijk als lichamelijk."

Gebruiker in Zweden – Naturafemme.se

quote-left.pngEen absoluut fantastische uitvinding!

"Ik ben meer dan tevreden met mijn monitor. Ik denk dat het betrouwbaar is. Geweldig apparaat, geweldige klantenservice. Ik heb het al aanbevolen aan mijn vriendinnen die geen hormonale voorbehoedsmiddelen kunnen gebruiken. Een absoluut fantastische uitvinding! De monitor moet zichtbaarder worden naast andere methoden, en de negatieve houding van gezondheidswerkers moet veranderen en aanmoedigender worden."

Gebruiker in Zweden – naturafemme.se

quote-left.pngIk ben er zeer tevreden mee

"Ik gebruik het al bijna 4 jaar en ben er erg blij mee, we gebruiken de groene lichten zonder angst. Ik ben er zo aan gewend geraakt dat ik me geen andere methode kan voorstellen. Behalve het nieuwe Lady-comp model - ik zou het graag hebben, maar zolang het werkt, zal mijn man niet in de verleiding komen om een nieuwe te kopen, hoewel de mogelijkheid om zijn gegevens af te drukken verleidelijk is. Ik raad het aan."

Gebruiker in Polen – Opineo.pl review

quote-left.pngIk heb meer vertrouwen in mezelf!

"Lady-Comp helpt me mijn lichaam beter te leren kennen tijdens de verschillende fasen van mijn cyclus en daardoor mijn natuurlijke methode beter te beheren, wat een voldoening!"

Gebruiker in Frankrijk –Lady-Comp.fr

quote-left.pngHet heeft me niet in de steek gelaten

"Mijn man kocht Lady-Comp op mijn verzoek en ik ben er erg blij mee. Ik ontdekte het op Internet en merkte de positieve recensies van de gebruikers op. Ik overwoog een toestel van de concurrent vanwege de lagere prijs, maar ik koos voor de LC vanwege het standpunt van de Poolse Gynaecologische Vereniging. Ik gebruik het nu 4 maanden en het heeft me tot nu toe nog niet in de steek gelaten, ik hoop dat dat nooit gebeurt."

Gebruiker in Polen – Google review

quote-left.pngIk ben positief verrast

"Ik heb kleine gezondheidsproblemen en kan geen hormonen gebruiken. Ik heb er lang over nagedacht om dit apparaat te kopen en uiteindelijk hebben mijn man en ik besloten om het te kopen. Ik ben positief verrast, ik was bang om metingen te doen, maar het bleek dat het vanzelf gaat en ik hoef er niet eens over na te denken, en zelfs als ik iets weglaat, kan het me niet schelen omdat ik toch de juiste indicatie heb. We zijn allebei tevreden met de keuze van de Lady Comp."

Gebruiker in Polen – Ceneo.pl review

quote-left.pngIk ben verrukt!

Ik gebruik het nu een jaar en ik ben er blij mee! Het geeft op elegante wijze vruchtbare en onvruchtbare dagen aan, evenals mogelijke ovulatieproblemen (in mijn geval bijvoorbeeld onvoldoende corpus luteum, te weinig progesteron). Ik raad het zeker aan."

Gebruiker in Polen – Opineo.pl review

quote-left.pngIk kan het met vertrouwen aanbevelen

"Ik gebruik Lady-Comp al 6 jaar en kan het met een gerust hart aanbevelen. Ik was overtuigd door de enorme doeltreffendheid van meer dan 99,3%, wat vergelijkbaar is met de anticonceptiepillen. Ik gebruik het al vele jaren, ik heb deze effectiviteit op mezelf getest :) Bovendien was ik er ook zeker van dat er open en beschikbare klinische proeven zijn."

Gebruiker in Polen – Ceneo.pl review

quote-left.pngDoeltreffend en zonder bijwerkingen

"Ten eerste, effectief en geen bijwerkingen, LC nummer 1 op de markt voor mij. Als er iets goeds opduikt, schieten de neppers als paddenstoelen uit de grond. Als je om kwaliteit en effectiviteit geeft, laat je dan niet voor de gek houden."

Gebruiker in Polen – Ceneo.pl review

quote-left.pngLady Comp veranderde mijn leven als vrouw

"De ontdekking van Lady-Comp heeft me een grote verandering in mijn leven als vrouw en in mijn relatie gebracht. Het stelt me in staat beter naar mezelf te luisteren, mezelf te observeren, mezelf beter te leren kennen en vooral mijn lichaam en mijn vruchtbaarheid te respecteren. Vreemd genoeg, sinds ik gestopt ben met de pil, voel ik me opgelucht en bevrijd."

Gebruiker in Frankrijk - Lady-Comp.fr

quote-left.pngIk voel me gerustgesteld

"Ik koos Lady-Comp na de geboorte van mijn dochter. Voor mij is Lady-Comp een betrouwbare en geruststellende methode, en het feit dat je je cycli door professionals kunt laten analyseren is echt een pluspunt!"

Gebruiker in Frankrijk - Lady-Comp.fr

Vertel ons over je ervaring!

Wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten te verbeteren en beter aan je behoeften te voldoen. Als je ons wilt helpen of gewoon aanmoedigen door je ervaring met onze producten, zowel positief als negatief, met ons te delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Neem nu contact met ons op!