Lady-Comp

LADY-COMP is...

Een alternatief voor andere methoden

Het is een perfect en even doeltreffend alternatief voor andere natuurlijke gezinsplanningsoplossingen. De nauwkeurigheid ervan is bevestigd door talrijke onafhankelijke studies.

De hoogste efficiëntie

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over je vruchtbare dagen, of je je vergist of dat er een terugslag komt. Concentreer u op uw plezier, laat de cycluscontrole over aan Lady-Comp.

Een gezonde levensstijl

Het verstoort het lichaam niet, heeft geen bijwerkingen en verstoort het natuurlijke hormonale evenwicht van het lichaam niet. Met Lady-Comp bent u gezond, natuurlijk en milieuvriendelijk.

En vele andere voordelen


Uw vruchtbaarheid onder controle

Dankzij het intelligente algoritme, gebaseerd op 35 jaar onderzoek en meer dan 10 miljoen geanalyseerde cycli, weet Lady-Comp precies in welke fase van de cyclus u zich bevindt en vertelt u in één oogopslag of u op dit moment vruchtbaar bent of niet - meteen vanaf de eerste meting! Bovendien biedt de nieuwe, volledig herziene en geoptimaliseerde interface een overzicht van uw persoonlijke cyclusgeschiedenis en een menstruatievoorspelling voor de komende zes maanden. De bediening is volledig intuïtief, wat zorgt voor een ontspannen kennismaking met vruchtbaarheidsmonitoring.

Weergave van de vruchtbaarheid

Volg uw vruchtbaarheid

Pearl-index = 0,7Nadat u uw lichaamstemperatuur hebt gemeten, geeft Lady-Comp uw vruchtbaarheid weer voor de dag in kwestie in de vorm van een schermkleur (rood = vruchtbaar, groen = niet vruchtbaar). Deze indicatie is voor 99,3% betrouwbaar vanaf de eerste dag en is geldig voor 24 uur. U kunt ook 6 dagen vooruit kijken wat betreft uw vruchtbaarheid.

Hoe gebruik ik het?

Cycluskalender

Beheer uw periode

De ingebouwde cycluskalender geeft een overzicht van de evolutie van uw vruchtbaarheid tijdens de afgelopen maanden. U kunt ook de pronostieken opvragen voor uw menstruatiedagen voor de 6 komende maanden.

360 dagen van gebruiksgeschiedenis

Temperatuurcurve

Houd uw temperatuurcurves in de gaten

Met Lady-Comp krijgt u zicht op uw basale temperatuurcurve. De temperatuur wordt per week of per maand naar keuze weergegeven. De grafiek geeft ook uw veronderstelde ovulatie- en menstruatiedagen weer.

Leer meer over hoe de vrouwelijke cyclus werkt

Geavanceerde statistieken

Leer uw cyclus kennen

De gedetailleerde statistieken van Lady-Comp geven u een heleboel informatie over uw menstruatiecycli, zoals de gemiddelde duur van de cyclus, de gemiddelde duur van de postovulatoire fase, de schommeling van de ovulatiedag en nog veel meer.

Bovendien biedt Lady-Comp talrijke functies om de conceptie te vergemakkelijken, zwangerschap vast te stellen, mogelijke cyclusonregelmatigheden, anovulatoire cycli of luteale insufficiëntie op te sporen.

Mijn cycli kennen met Lady-Comp

Planfuncties

Plan een zwangerschap

Met een eenvoudige temperatuurmeting 's morgens kunt u uw kansen op bevruchting aanzienlijk vergroten. Ontdek hoe Lady-Comp u kan helpen op natuurlijke wijze zwanger te worden.

Hoe plan ik een zwangerschap?

Analyse van de cycli

Rapporten afdrukken

Sluit Lady-Comp baby met de USB-kabel aan op uw computer en download de gegevens in het analyseprogramma om een rapport te maken met gedetailleerde informatie over uw cycli. U kunt deze gegevens ook afdrukken en ze voorleggen aan uw arts voor een analyse.

Voorbeeld van een rapport bekijken
Hoe afdrukken


USB verbinding


Online bestellen

Bestel online en laat het bij u thuis bezorgen. Gratis levering.

Online bestellen

Vergelijken

Vergelijk onze cycluscomputers en kies het model dat bij u past.

Versies vergelijken

Ons contacteren

Meer weten voor u uw keuze maakt? Neem dan zeker contact op met onze specialisten.

Contacteer ons