U bent gezond

U bent gezond

Hormonale anticonceptiemiddelen beïnvloeden het hormonale evenwicht van het lichaam. Met Lady-Comp bent u van dit probleem af. U functioneert natuurlijk.

U bent u ervan bewust

U bent u ervan bewust

Ovulatie, vruchtbare en onvruchtbare fase? De Lady-Comp laat u zien wanneer u in uw cyclus zit. U hoeft niet bang te zijn of je af te vragen. U weet wat er kan gebeuren.

U voelt het libido

U voelt het libido

Hormonale anticonceptie heeft een negatief effect op het libido. De afwezigheid van ovulatie leidt tot de afwezigheid van de volle sensatie en vreugde van seks. Bescherm uzelf met een condoom voor een paar dagen, u bent veilig in de onvruchtbare fase.

U bent beschermd

U bent beschermd

U bent maar een paar dagen per cyclus vruchtbaar. Nu weet u precies welke dagen het zijn. U kunt anticonceptie alleen gebruiken wanneer u het nodig hebt, in plaats van gedurende de hele cyclus.

U bent bio

U bent bio

Gezond eten, natuurgeneeskunde, sport en meditatie. Dit alles draagt bij tot een verantwoorde en gezonde levensstijl. Doe hetzelfde voor u anticonceptie!

U weet wanneer u zwanger kan worden

U weet wanneer u zwanger kan worden

Zwanger worden is tegenwoordig een groeiend probleem voor veel vrouwen. De invloed van externe factoren is hierbij van groot belang. Lady-Comp ondersteunt dit proces, hiermee kun je het juiste moment niet missen.

Zeg maar dag tegen hormonale anticonceptie

Vruchtbaarheid duurt maar een paar dagen

Vruchtbaarheid duurt maar een paar dagen

Het is niet nodig om gedurende de hele cyclus anticonceptie te gebruiken, omdat u slechts een paar dagen in de cyclus vruchtbaar bent. Cycluslange anticonceptie is ook ongemakkelijk, vooral als u een vaste relatie hebt. Zelfs uw grootmoeder wist dit. Wat als vruchtbaarheidsmanagement tot nu toe een grote vergissing is geweest?

Bescherm uzelf alleen als dat nodig is

Bescherm uzelf alleen als dat nodig is

Nu kunt u uzelf alleen beschermen op vruchtbare dagen, en u weet wanneer ze gebeuren met een nauwkeurigheid van 99,3% - veel onafhankelijke studies gepubliceerd in professionele tijdschriften bewijzen dat. Lady-Comp laat u zien wanneer u vruchtbaar bent, wanneer u onvruchtbaar bent en wanneer u ovuleert.

Voel u veilig en comfortabel

Voel u veilig en comfortabel

U wint aan veiligheid, doeltreffendheid en welzijn, want Lady-Comp heeft geen bijwerkingen. Lady-Comp is een eenmalige aankoop voor het leven. Het is een manier van leven voor moderne, ecologisch verantwoorde vrouwen die hun lichaam natuurlijk willen laten functioneren, zonder kunstmatige hormonen, vaste stoffen of latex barrières.

Lady-Comp heeft veel meer voordelen...

Wat betekent Lady-Comp voor mijn financiën?

Wat betekent Lady-Comp voor mijn financiën?

Lady-Comp is een eenmalige uitgave zonder extra verborgen kosten. U betaalt een keer - u gebruikt het voor vele jaren. Op lange termijn bespaart u honderden euro's, niet alleen op anticonceptiekosten, maar ook op behandelingen en medische bezoeken. De uitgaven voor voorbehoedsmiddelen zullen uit uw budget verdwijnen!

Hoe zal Lady-Comp uw leven makkelijker maken?

Hoe zal Lady-Comp uw leven makkelijker maken?

In plaats van zelf waarnemingen, metingen en analyses uit te voeren, doet de computer dat voor u, verzamelt de gegevens en stelt de diagnose. U hoeft zich niet langer af te vragen of u uw vruchtbaarheid correct interpreteert, Lady-Comp doet dat voor u.

Hoeveel tijd kunt u besparen?

Hoeveel tijd kunt u besparen?

Eén minuut per dag is genoeg. Slechts 60 seconden! Cyclusobservatie en anticonceptie zijn onderwerpen waar veel over wordt nagedacht, vooral als u verrassingen wilt voorkomen. Een minuut is de tijd die nodig is om de diagnose te meten en af te lezen. Besteed de rest van je tijd aan dingen waar u veel plezier aan beleeft. Laat Lady-Comp het denkwerk voor u doen.

Heeft het gebruik van Lady-Comp invloed op mijn gezondheid?

Heeft het gebruik van Lady-Comp invloed op mijn gezondheid?

Met Lady-Comp hoeft u geen hormonale anticonceptie te gebruiken, geen spiraaltjes te gebruiken of andere chemische of farmacologische methoden om uw vruchtbaarheid te beïnvloeden. Uw lichaam zal op een volledig natuurlijke manier functioneren, zonder enige invloed of inmenging van buitenaf. U zult ook niet worden blootgesteld aan bijwerkingen. Ecologisch en natuurlijk - alle voordelen!

Wat doet Lady-Comp met mijn welzijn?

Wat doet Lady-Comp met mijn welzijn?

Lady-Comp is volkomen natuurlijk - het is een diagnostisch apparaat dat uw gezondheid niet beïnvloedt. Door hormonale anticonceptie af te zweren, krijgt u uw eisprong terug, wat het gevoel, de vreugde van de seks en het libido beïnvloedt. Alles wat niet natuurlijk is, heeft een negatief effect op u. Laat los en voel u beter. Welzijn is een pluspunt!

Is Lady-Comp milieuvriendelijk?

Is Lady-Comp milieuvriendelijk?

Natuurlijk is dat zo! Wist u dat anticonceptiehormonen in de urine worden uitgescheiden en niet door het filtratiesysteem worden geëlimineerd? Ze komen terug naar ons in het drinkwater. Dit is een ernstig probleem. Door het gebruik van hormonale anticonceptie te beperken, spaart u het milieu! Als u gezond eet, beweegt en voor uw lichaam zorgt, vergeet dan niet aan voorbehoedsmiddelen te denken - die moeten ook milieuvriendelijk zijn!

”Lady-Comp redde mijn relatie en mijn gezondheid”

Lady-Comp redde mijn relatie en mijn gezondheid

Stéphanie C. – 23 jaar oud - België

“Uw product Lady-Comp heeft mijn relatie en mijn gezondheid gered. Bij elk hormonaal voorbehoedsmiddel had ik vreselijke bijwerkingen die mijn gevoelsleven verstoorden: stemmingsstoornissen, verminderd libido, spijsverteringsproblemen en, vooral, steeds terugkerende intieme problemen.

Ik gebruik deze cycluscomputer nu zes maanden en de veranderingen zijn spectaculair. Een hoog libido, een onberispelijke intieme flora. Wat een mooie momenten met mijn jarenlange partner. Het is alsof we een periode van gepassioneerde liefde herbeleven. Ook hij is erg blij met Lady-Comp, omdat condooms niet meer systematisch worden gebruikt, omdat we ze op "groene" dagen kunnen missen. En hij heeft nooit gebruik gemaakt van de periodes dat ik aan de pil was, omdat hij zag dat ik leed onder de bijwerkingen. (…)”

Lees meer


Online bestellen

Bestel online en laat het bij u thuis bezorgen. De levering is gratis.

Online bestellen

Vergelijken

Vergelijk onze cycluscomputers en kies het model dat bij u past.

Versies vergelijken

Ons contacteren

Meer weten voor u uw keuze maakt? Neem dan zeker contact op met onze specialisten.

Contacteer ons