zwangerschapspercentage per methode

Uw partner bij het plannen van een zwangerschap

Met Lady-Comp weet u elke dag of u vruchtbaar bent of niet. Met een eenvoudige temperatuurmeting 's morgens kunt u uw kansen om zwanger te worden bij elke cyclus aanzienlijk vergroten. Volgens een studie was 81% van de vrouwen die hun cyclus in de gaten hielden en hun seksuele betrekkingen dienovereenkomstig planden, na 6 maanden zwanger, vergeleken met slechts 60% van de vrouwen die hun cyclus in deze periode niet in de gaten hielden.1

Aanwijzing van de vruchtbaarste dag

1. Kies de beste tijd om seks te hebben

De meest effectieve manier om op natuurlijke wijze zwanger te worden is seks te hebben op het juiste moment. De optimale dag voor conceptie is de tweede dag voor de ovulatie. Lady-Comp geeft deze dag precies aan met het "kind"-icoontje op de rode dagen. Met uw Lady-Comp-kalender kunt u uw romantische afspraakjes van tevoren plannen om uw kansen op bevruchting te vergroten.

Temperatuurgrafiek

2. Hou de luteale fase in de gaten

Volg uw temperatuurprofiel om te zien of u zwanger bent maar een miskraam krijgt of helemaal niet zwanger wordt. Een lichte hormonale onevenwichtigheid kan miskramen veroorzaken.

Cycluskalender

3. Encodeer uw seksuele relaties

Wil je weten of u seks hebt gehad op je vruchtbare dagen? Met Lady-Comp kunt u uw geslachtsgemeenschap tot 3 dagen terug opnemen. U zult op het scherm en op uw menstruatiekalender een klein hartje zien dat overeenkomt met uw geslachtsgemeenschap! U kunt ze tot 360 dagen terug bekijken.

Monofasen en tekorten aan gele lichamen

4. Controleer uw hormoonbalans

Detecteer mogelijke corpus luteum tekorten en annovulatoire cycli (monofasen). Sluit uw Lady-Comp aan op uw computer en maak via onze site een rapport aan van uw gegevens. Druk het rapport af en dien het in bij uw arts om een ​​nauwkeurige diagnose te stellen.

Aanwijzing voor zwangerschap

5. Uw zwangerschap opsporen en beschermen

Lady-Comp zal u in een vroeg stadium vertellen dat u zwanger bent. Het koppelt uw vruchtbaarste dagen aan het begin van de geslachtsgemeenschap om aan te geven of u in de huidige cyclus waarschijnlijk zwanger zult worden. Vanaf de 15e dag na de ovulatie geeft Lady-Comp een mogelijk zwangerschap aan en vanaf de 18e dag wordt dit bevestigd door het display donker blauw te laten kleuren. U kunt dan een afspraak maken met uw verloskundige en vanaf het begin van uw zwangerschap haar advies opvolgen.

Opvolging van de zwangerschap

6. Volg de zwangerschap

U kunt uw temperatuur blijven meten na een bevestigde zwangerschap. In dit geval geeft Lady-Comp de dag van de eisprong aan, de vermoedelijke geboortedatum en de huidige week van de zwangerschap.

1. C Gnoth et. al. Hum Reprod. 2003 Sep;18(9):1959-66